Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σε ποια Μεταπτυχιακά κατανέμεται κονδύλι 1.055.000 ευρώ


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος, 2017 - 09:57 | Στην Κατηγορία:

Ποια μεταπτυχιακά προγράμματα χρηματοδοτούνται και πόσο από το υπουργείο Παιδείας

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας θα κατανεμηθούν σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα των Πανεπιστημίων το ποσό του 1.055.000€

Το ποσό που θα πάρει το κάθε ΠΜΣ θα  βοηθήσει να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα εφόσον τα συγκεκριμένα ΠΜΣ δεν έχουν άλλες πηγές εσόδων, π.χ. δίδακτρα κ.ά.

Το προαναφερόμενο κονδύλι θα καλυφθεί  από τους προϋπολογισμούς των οικείων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων με χρήση των ταμειακών υπολοίπων οικονομικού έτους 2016.

Στους παρακάτω πίνακες θα δείτε ποιο τμήμα / ΠΜΣ παίρνει πόσα χρήματα (αριθμοί σε χιλιάδες ευρώ) από το ΕΚΠΑ, το ΕΜΠ, το ΑΠΘ, το Πάντειο, το Πανεπιστημίο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το ΔΠΘ, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την ΑΣΚΤ

Ειδικότερα η κατανομή έχει ως εξής (στη δεξιά στήλη οι αριθμοί αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ):


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα