Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο-παρέμβαση της ΚΝΕ για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιούλιος, 2018 - 19:13 | Στην Κατηγορία:

"Μια προφητική σειρά..."

Σε βίντεο της ΚΝΕ με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ και τη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το οποίο τιτλοφορείται "Μια προφητική σειρά...", υπάρχουν αποσπάσματα α) από συνέντευξη του κ. Τσίπρα όπου αναφέρει ότι "το ΝΑΤΟ είναι ένας μηχανισμός που δεν έχει λόγο ύπαρξης, β) από συνέντευξη του στην ΔΕΘ όπου αναφέρει "εμείς δεν αλλάζουμε θέσεις σαν τα πουκάμισα" και γ) από δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξής του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντ. Τράμπ όπου αναφέρει "η Ελλάδα καθίσταται μια χώρα, αξιόπιστος εταίρος και σύμμαχος των ΗΠΑ που εκπληρώνει τις ΝΑΤΟϊκές της υποχρεώσεις και συνεργάζεται στενά στον αμυντικό τομέα με τις Ηνωμένες Πολιτείες".

""Ο Τσίπρας λέει ότι "είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει"... Είναι "εύκολος" όμως, για να ξεπλένει τους δολοφόνους..." Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών. Αποδέσμευση από ΕΕ-ΝΑΤΟ" καταλήγει το βίντεο της ΚΝΕ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα