Thumbnail
Συνεχής ενημέρωση

Kάτοικοι άκουσαν πυροβολισμούς και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με το τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση οι πυροβολισμοί ακούστηκαν μέσα σε διαμέρισμα. 

Οι πληροφορίες που έχει η αστυνομία από πολίτες κάνουν λόγο και για έναν τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Οι πληροφορίες παραμένουν εξαιρετικά συγκεχυμένες, ωστόσο γίνεται λόγος για αρκετούς πυροβολισμούς που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του τραυματία και αγνώστων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί φαίνεται ότι πρόκειται για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.

Το θύμα είναι γνωστός “νονός” της νύχτας, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί έναν χρόνο πριν.

Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων και από του υλικού που συνελέχθη (κάλυκες κ.α), οι άνδρες της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι έγινε πραγματική μάχη μεταξύ του θύματος και των επίδοξων δολοφόνων που πυροβόλησαν ομαδικά με καλάσνικοφ, ενώ εκείνος ανταπέδωσε με το περίστροφό του.

Υπενθυμίζεται ο κύκλος αίματος που έχει ανοίξει εδώ και ένα χρόνο στο χώρο της νύχτας, με τον παλιό "αρχινονό" Στεφανάκο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αφίσα Βέροια Παλαιστινιακή ποίηση
Βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης με τίτλο «Παλαιστινιακή Ποίηση» την Δευτέρα 20 Μαΐου
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 19:30, στον Πολυχώρο ΕΛΙΑ
Βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης με τίτλο «Παλαιστινιακή Ποίηση» την Δευτέρα 20 Μαΐου