Thumbnail
Αναλυτικά

Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στον Έβρο, μετά τον περιορισμό του πύρινου μετώπου που έκαψε χθες το απόγευμα περίπου 175 στρέμματα εντός του Εθνικού Δάσους Δαδιάς - Λευκίμμης - Σουφλίου.

Η νέα φωτιά εκδηλώθηκε σε μεγάλη αποθήκη στην περιοχή του Κουφόβουνου Διδυμοτείχου, στο βόρειο τμήμα του νομού, απέναντι από τη σχολή της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανέφερε στο κτίριο σημειώθηκαν αλλεπάλληλες εκρήξεις, καθώς υπάρχουν εύφλεκτα υλικά, φιάλες ασετιλίνης, ξυλεία και διάφορα μηχανήματα.

Η φωτιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στη μάχη για την κατάσβεσή της επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις από την Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν αποτρέψει την επέκτασή της στη γύρω περιοχή.

Φωτο αρχείου*

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
Πανελλαδικές: Κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών
Τι αλλάζει με απόφαση του υπουργού Παιδείας στην κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές: Κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών