Thumbnail
Προβλήματα στις συγκοινωνίες από την κακοκαιρία

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προκαλούν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που κατά τόπους στο Αιγαίο φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ από τον Πειραιά δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του «Blue Star Delos» για Κυκλάδες.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχωρήσή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές των σημερινών δρομολογίων.

(ΑΠΕ ΜΠΕ)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
Πανελλαδικές: Κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών
Τι αλλάζει με απόφαση του υπουργού Παιδείας στην κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές: Κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών