Thumbnail
Περισσεύει το θράσος των νεοναζί

Μια επιθετική, προκλητική και προσβλητική ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για την δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στον Ασπρόπυργο.

Από της δύο πρώτες παραγράφους οι νεοναζί φροντίζουν να κατονομάσουν τους «δράστες», που δεν είναι άλλοι παρά... η ΚΕΕΡΦΑ και το ΚΚΕ φυσικά που «πετάνε λάσπη» κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία ως γνωστόν «καταδικάζει τη βία απ΄ όπου και αν προέρχεται»! Αδιαμφισβήτητα, μπορούν άλλωστε να επιβεβαίωσουν ο Παύλος Φύσσας, ο Λουκμάν, μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα ακόμα και ο ίδιος ο Φύρερ Μιχαλολιάκος, ο οποίος δήλωνε πως «αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Φύσσα».

Κατά την προσφιλή τους τακτική, οι νεοναζί επιχειρούν να πετάξουν στάχτη στα μάτια, θεωρώντας πως η κοινή γνώμη έχει μνήμη χρυσόψαρου, υιοθετώντας μάλιστα και την τακτική της θυματοποίησης. Θέλει πολύ θράσος για να μιλάνε για «ηθικούς αυτουργούς» οι κήρυκες του μίσους, οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί δεκάδων απρόκλητων επιθέσεων σε βάρος μεταναστών, αντιφασιστών και διαφωνούντων.

Για λόγους δεοντολογίας, παραθέτουμε την ανακοίνωση των νεοναζί: 

Από χθες το βράδυ, σύσσωμος ο ηλεκτρονικός, έντυπος και τηλεοπτικός Τύπος καταφέρεται εναντίον της Χρυσής Αυγής για μία επίθεση κάποιων εναντίον λαθρομεταναστών στον Ασπρόπυργο, με βάση μία ανακοίνωση της γνωστής παρακρατικής αριστερής φράξιας με την επωνυμία «ΚΕΕΡΦΑ».
Μαζί με τα κανάλια και τους διάφορους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης, την Χρυσή Αυγή στοχοποίησαν και τα κόμματα, με πρωτοστάτη τους προδότες των αγώνων του λαού, τους μπολσεβίκους του ΚΚ€. Το κόμμα της προδοσίας, υιοθέτησε άκριτα τις «καταγγελίες» των παρακρατικών παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για σύνδεση των δραστών με την Χρυσή Αυγή.
Η ΚΕΕΡΦΑ στην ανακοίνωσή της λέει ότι «η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή», οπότε εμείς απλώς θα πούμε «ιδού η Ρόδος» και θα τονίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την βία από όπου κι αν προέρχεται και τονίζει ότι αυτή δεν μπορεί να αποτελέσει επ’ ουδενί λόγω λύση για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και τις παρελκόμενες συνέπειές της.
Από την δική μας πλευρά, έχοντας ξεκαθαρίσει τα παραπάνω, έχουμε να θυμίσουμε κάτι σε όσους κομματάρχες ή καναλάρχες υιοθέτησαν άκριτα την ανακοίνωση μίας εμπαθούς και διαρκώς ψευδόμενης παρακρατικής φράξιας, δημοσιεύοντας άρθρα με τίτλους και περιεχόμενο που στοχοποιούσαν την Χρυσή Αυγή:  
Την προηγούμενη φορά που η εν λόγω ακροαριστερή οργάνωση στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή, συντεταγμένες ομάδες παρακρατικών με φάρους στα οχήματά τους, πυροβόλα όπλα και βαριοπούλες επιτέθηκαν εναντίον των γραφείων της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο, τραυματίζοντας σοβαρά τρείς Συναγωνιστές και μία Συναγωνίστρια, θέτοντας ως κίνητρό τους παρόμοια ψευδή δημοσιεύματα εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι δημοσιογραφίσκοι της πεντάρας, ότι με τέτοια άρθρα που υιοθετούν τα ψέμματα των ακροαριστερών καθίστανται ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ για τις δολοφονικές επιθέσεις των παρακρατικών συμμοριών κατά των Εθνικιστών
Αντιλαμβανόμαστε, βεβαίως, το πολιτικό συμφέρον που οδηγεί όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους να υιοθετούν τέτοια ψέμματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όμως τους ανταπαντάμε με μία παράφραση της παροιμίας «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή». Όχι, κύριοι της δημοσιογραφίας, πλέον καμία ντροπή δεν είναι δουλειά. Είστε απλώς και μόνο ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ δολοφονικών επιθέσεων.

Συντάκτης: Δημήτρης Χρονόπουλος 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λεωφορείο ΚΤΕΛ
Καστοριά: Υπάλληλος ΚΤΕΛ αρνήθηκε να δεχθεί ψηφιακή ακαδημαϊκή ταυτότητα  φοιτητή
Παρότι τα ψηφιακά έγγραφα της εφαρμογής Gov.gr Wallet είναι πλήρως ισάξια ως προς την ισχύ τους με τα φυσικά έγγραφα
Καστοριά: Υπάλληλος ΚΤΕΛ αρνήθηκε να δεχθεί ψηφιακή ακαδημαϊκή ταυτότητα  φοιτητή