Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πέντε συλλήψεις για κλοπή καλωδίων


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουάριος, 2018 - 08:18 | Στην Κατηγορία:

Πάτρα: Καταδίωξη και συλλήψεις πέντε ατόμων

Πέντε συλλήψεις έγιναν πριν από λίγο από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Περιμετρική Πατρών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε άτομα πιάστηκαν ενώ προσπαθούσαν να κλέψουν καλώδια κατά μήκος της Περιμετρικής. Μόλις είδαν τους αστυνομικούς να τους πλησιάζουν, οι πέντε άνδρες τράπηκαν σε φυγή με το όχημα τους και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη.

 

Στο ύψος των Μποζαϊτίκων, το όχημα με τους πέντε άνδρες βγήκε από την Περιμετρική με σκοπό να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Με βάση τα πρώτα στοιχεία, οι άνδρες εγκατέλειψαν το όχημα που επέβαιναν και κρύφτηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο "Δ. Τόφαλος".

 

Οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες στην περιοχή και κάποια στιγμή κατάφεραν να εντοπίσουν τους πέντε άνδρες στο υπόγειο του γυμναστηρίου!

pelop.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα