Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η Μαρία Ρεπούση κατέθεσε αγωγή κατά του Κώστα Βουτσά


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 9 Φεβρουάριος, 2018 - 10:25 | Στην Κατηγορία:

Η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση είχε καταθέσει αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας της σε βάρος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά

 

Αφορμή για τη διένεξη που θα λυθεί στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας στάθηκε ο χαρακτηρισμός "μα@@μένη" με τον οποίο 'στόλισε' ο γνωστός ηθοποιός τη Μαρία Ρεπούση για τον "συνωστισμό στην αποβάθρα της Σμύρνης".

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ο κ. Βουτσάς θυμήθηκε τη συγκεκριμένη φράση που είχε προκαλέσει σάλο και ξέσπασε κατά της κ. Ρεπούση.

"Γιατί όλοι έχουμε ρίζες και περισσότερο εσείς οι Πόντιοι έχετε ρίζες μέσα από την ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός όπως είπε μία κυρία. Τι κυρία; Μία μα@@μένη" είπε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας:

"Συγγνώμη για το μια, ε; Τι συνωστισμός, μωρή. 350.000 κόσμος συνωστίστηκαν και σφαχτήκαν μεταξύ τους;".

Η συζήτηση της αγωγής της κ. Ρεπούση σε βάρος του κ. Βουτσά είχε προσδιοριστεί για την Πέμπτη αλλά αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα