Για να αποφύγουμε τη γρήγορη αποσύνθεση του φαγητού, αλλά και τη σωστή συντήρησή του, θα πρέπει να γνωρίζουμε τα παρακάτω!
Ένας από τους βασικούς κανόνες της διατήρησης του φαγητού είναι ότι δεν πρέπει να το βάζουμε όσο είναι ζεστό στο ψυγείο. Και αυτό γιατί οι υδρατμοί που περιέχει το ζεστό φαγητό θα προκαλέσουν αύξηση της υγρασίας κάνοντας το να χαλάει πιο γρήγορα ακόμα και στο ψυγείο.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι αφού φάτε όσο θέλετε από το φαγητό, αφήστε το για λίγο να πάρει τη θερμοκρασία δωματίου πριν το βάλετε στο ψυγείο.
Κάτι άλλο που είναι καλό να γνωρίζετε είναι πως από τη στιγμή που βγάζουμε το φαγητό από το ψυγείο και το ζεσταίνουμε δεν το ξαναβάζουμε μέσα στη ψύξη!
Ομάδα neadiatrofis.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ