Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εκτέλεσαν τον Βασίλη Στεφανάκο, σε δρόμο του Χαϊδαρίου


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουάριος, 2018 - 19:35 | Στην Κατηγορία:

Περισσότερα σε λίγο...

Δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος, δεχόμενος πυρά αγνώστων από όπλο Καλάσνικοφ, το απόγευμα της Τετάρτης, σε δρόμο του Χαϊδαρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Στεφανάκος είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκισης και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2016. 

Έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις διωκτικές αρχές για περισσότερες από 10 εγκληματικές ενέργειες που αφορούν ηθική αυτουργία σε δολοφονίες, τη δολοφονία συνεργατών του, αλλά και για τη στενή συνεργασία του με επίορκους αστυνομικούς.

Είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2008 κοντά στο σπίτι του στο Χαϊδάρι. Έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που φέρεται να διέπραξε στις 26 Αυγούστου 2006 ο Αλκέτ Ριζάι σε καφενείο στο Περιστέρι αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό πάλι για ηθική αυτουργία.

Επίσης, είχε καταδικαστεί τον Δεκέμβριο του 2006 σε 14,5 χρόνια κάθειρξη για προστασία και λαθρεμπόριο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΕΣΗΕΑ: Η δημοσίευση φωτογραφιών του νεκρού Βασίλη Στεφανάκου δεν στοχεύει στην πληροφόρηση

Αντίδραση της ένωσης συντακτών για το οπτικοακουστικό υλικό που διέρρευσε

Εκτέλεση Στεφανάκου: Συμβόλαιο θανάτου από το εξωτερικό «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Μισθωμένοι εκτελεστές από το εξωτερικό μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. για την εκτέλεση του 58χρονου Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι