Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Έκτακτη χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοέμβριος, 2017 - 17:58 | Στην Κατηγορία:

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 5 εκατ. ευρώ, εξασφάλισε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, μετά από πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών, από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των πληγέντων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις φυσικές καταστροφές, σε όλη χώρα.

Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους Επιτρόπους και τις υπηρεσίες της ΕΕ, για την εξεύρεση πρόσθετων πηγών χρηματοδότησης.

ΑΠΕ ΜΠΕ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Μάνδρας: "Είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού"

«Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού, υποβαθμίζουν τόσο πολύ την περιοχή, για να φέρουν εδώ τις χωματερές. Σε σχέση με τον Νοέμβριο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Έχουν δοθεί λεφτά, εκατομμύρια, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Που πήγαν αυτά τα χρήματα;»