Thumbnail
Ι.Χ συγκρούστηκε με φορτηγό

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση της Νέας Μανωλάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.gr, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας SEAT IBIZA, συγκρούστηκε μετωπικά και με φορτηγό όχημα μάρκας VOLVO, και παραδόθηκε στις φλόγες.

Όπως αναφέρει σοκαρισμένος, οδηγός, αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, στο patrisnews, ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ σχεδόν διαμελίστηκαν, ενώ σημειώνει πως το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν τον προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και λίγο πιο κάτω πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Νεκροί είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ, των οποίων οι σοροί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας, ενώ οι δύο τραυματίες, διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα