Thumbnail
Δύο προσαγωγές για την υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου άνδρα

Σε δύο προσαγωγές έχουν ήδη προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, για την υπόθεση της δολοφονίας ενός 30χρονου από το Πακιστάν, η σορός του οποίου βρέθηκε θαμμένη και τεμαχισμένη σε αγροτική περιοχή στην Βαρβάσαινα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο προσαχθέντες κρατούνται και ανακρίνονται στην Ασφάλεια Πύργου, ενώ όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν και συλλήψεις για τον φόνο.

Η Αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση, όταν πριν από περίπου 10 ημέρες δηλώθηκε η εξαφάνιση του άνδρα. Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών, οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν στοιχεία που τους οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Έτσι, έπειτα από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συλλέξει, αστυνομικοί βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην περιοχή της Βαρβάσαινας, όπου εντόπισαν θαμμένο και τεμαχισμένο το πτώμα του άτυχου άνδρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μενίδι βίντεο
Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η στιγμή που ο 50χρονος συναντά την Ενκελέιντα πριν τον φόνο
Νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο «χαρτογραφεί» τις κινήσεις του 50χρονου δολοφόνου
Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η στιγμή που ο 50χρονος συναντά την Ενκελέιντα πριν τον φόνο