Thumbnail
Σεισμός

Μια ακόμη σεισμική δόνηση μεγέθους της τάξεως των 4 Ρίχτερ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, και των 3,7 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας, «ξύπνησε» τους Λασιθιώτες στις 5:05 σήμερα το πρωί.

Η «ταυτότητα» του σεισμού έτσι όπως υπολογίστηκε από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη στεριά, μεταξύ Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας και πιο συγκεκριμένα δυτικά – νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας και σε απόσταση 17 χιλιομέτρων δυτικά του Αγίου Νικολάου.

Τα στοιχεία που κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της ΑθήναςΤα στοιχεία που κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 60 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή στον νομό Λασιθίου αλλά και στο Ηράκλειο, χωρίς όμως να προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους.

Στο χάρτη απεικονίζεται το επίκεντρο της δόνησης σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα