Thumbnail

Χιλιάδες γυναίκες στην Αργεντινή  διαδηλώνουν μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της 16χρονης Λουσία Πέρες.

Η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της πριν λίγες ημέρες στην πόλη Μαρ Δελ Πλάτα.
Δύο άνδρες οι οποίοι την παρέδωσαν στο νοσοκομείο στις 8 Οκτωβρίου είπαν στους ιατρούς ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, το ιατρικό προσωπικό ανακάλυψε ότι είχε υποστεί ακραία σεξουαλική βία.

Θυμίζουμε πως πριν ενα διάστημα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συγκέντρωση με αφορμή ή το πρόσφατο περιστατικό βιασμού στη Λάρισα και με κεντρικό σύνθημα «το ποτήρι ξεχείλισε: καμία ανοχή στους βιασμούς». Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με στόχο την ευαισθητοποίηση για την κουλτούρα του βιασμού και τη βία κατά των γυναικών.

Παρακάτω ένα κείμενο κυκλοφορεί διευρυμένα στο διαδίκτυο γραμμένο από τον λογαριασμό Julieta TB και μεταφρασμένο στα Ελληνικά από τον λογαριασμό Hürrfem Sultan   (ναι είσαι μισογύνης)

"Καλό πουτανάκι είμαι κι εγώ, σαν την Μικαέλα που ήταν 12 ετών. Ένας τύπος που ήταν 26 την σκότωσε επειδή η κοπέλα δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Αλλά ενταξει, είχε ανεβάσει αρκετές "προκλητικές" φωτογραφίες στο Facebook τι περίμενε? Ένα κορίτσι στη Βραζιλία ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και στη συνέχεια βιάστηκε από περισσότερους από 30 άνδρες, όλο αυτό οργανωμένο από το φίλο της σαν εκδίκηση για την υποτιθέμενη απιστία της. Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και το ανέβασαν και σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα για να το απολαύσουν περισσότεροι. Αλλά ακούστε, το κορίτσι ηταν 16 χρόνων και είχε ένα γιο και ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών οπότε ήταν κι αυτή λίγο πουτάνα ... Σαν την Μελίνα; Δεν τη θυμάστε; «Αυτή κι αν ήταν τρελή!! Το φταίξιμο για το βιασμό και το θάνατο της δεν το είχαν οι τέσσερις βιαστές και δολοφόνοι, αλλά η ίδια , επειδή της άρεσαν τα μπαρ και όχι το διάβασμα. Ή Νταϊάνα, η οποία πήγε σε μια συνέντευξη για δουλειά τη νύχτα και ντυμένη με ένα σορτσάκι, που καποιος θα σκεφτόταν, πώς θύμιζε πουτάνα. Ο φίλος της Serena την μαχαίρωσε 49 φορές επειδή τον παράτησε, αλλά και αυτή ήταν πουτάνα. Η Μαρίνα και η Maria Jose ... Δύο γυναίκες που ταξίδευαν μόνες τους δίχως ανδρες!! Τι περίμεναν ότι θα συμβεί; Η Rosa, 74 ετών, υπέστη μια βάναυση επίθεση από τα χέρια του φίλου της, αλλά σίγουρα κάτι θα έκανε, θα έπρεπε να τον έπαιρνε ασύστολα ... ψαχνόταν η γριά, πρέπει να τους πήρε όλους στον οίκο ευγηρίας. Η Mailén βιάστηκε από τον Miguel δύο φορές στο σπίτι του. Αλλά εντάξει, επέλεξε να πάει στο σπίτι ενός άντρα, τι επρόκειτο να συμβεί; Τεράστια ψώλα. Την Cintia την μαχαίρωσε ο πρώην σύζυγος της μέχρι θανάτου μπροστά από τα τρία παιδιά της επειδή τον είχε αφήσει. Αλλά κι αυτή τριγύριζε με γκόμενους, αντί να ασχολείται με τα παιδιά. Ο πρώην φίλος της Macarena της έκοψε το λαιμό με ένα μαχαίρι γιατί τον παράτησε. Αλά αυτή είχε κερδίσει κάτι καλλιστεία, και τα πετούσε έξω συνεχώς. 

Και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή ο κατάλογος των θυμάτων της έμφυλης βίας είναι ατελείωτος. Σαν τις σεξιστικές αηδίες που ακούγονται για να δικαιολογήσουν κάθε περιστατικό. Ángeles. Araceli. Lola. Στην Αργεντινή; Μία νεκρή κάθε λιγότερο από 30 ώρες. Στη Βραζιλία; Ένα θύμα βιασμού κάθε 11 λεπτά. Στο Μεξικό; 7 γυναίκες δολοφονούνται κάθε μέρα, πολλές περισσότερες λείπουν και ποτέ δεν θα βρεθούν ζωντανές. Και όλες από αυτές, αλλά όλες, καποια στιγμή της έλεγαν πουτάνες. 
Αύριο μπορεί να είμαι εγώ η νεκρή/ βιασμένη/ χτυπημένη πουτάνα. Αλλά εντάξει όλα αυτά είναι μαλακίες που απασχολούν μονάχα τις Feminazis που είναι μονίμως υστερικές. Και μερικές πουτάνες. Πάντα πουτάνες."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητής ρεύμα Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή
Για το σοβαρό ατύχημα μίλησε ο μαθητής στην Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή
georgiadis
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»
«Δεν έγινε ένα έγκλημα, όπως λένε από το πρωί έως το βράδυ. Ο Καραμανλής ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Ο Μητσοτάκης ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Άρα,...
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»