Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Amber alert: 16χρονη εξαφανίστηκε από τον Κορυδαλλό


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουάριος, 2018 - 08:20 | Στην Κατηγορία:

Το 16χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε από τις 4 Φεβρουαρίου

Amber alert έχει τεθεί σε ισχύ για τον εντοπισμό ενός 16χρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε από τον Κορυδαλλό στις 4 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού: “Στις 04/02/2018 στις 22:00, εξαφανίστηκε από τον Κορυδαλλό, η Κική Δ. 16 ετών. Για την εξαφάνιση της ανήλικης ενημερωθήκαμε από την οικογένειά της, σήμερα 12/02/2018 απογευματινές ώρες. Η Κική Δ. έχει ύψος 1,65 m, είναι 49 kg έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μπορντό παντελόνι και φούξια αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Συναγερμός για εξαφάνιση 64χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο Ευστράτιος Ανδρέου μετακινήθηκε με πλοίο στην Καβάλα και από εκεί στη Θεσσαλονίκη, όπου χάθηκαν τα ίχνη του

Amber Alert: Εξαφανίστηκαν δύο 16χρονα κορίτσια από το Αίγιο

Συναγερμός από το Χαμόγελο του Παιδιού

Amber Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε 18χρονη

Αναλυτικά τα στοιχεία και η εικόνα του κοριτσιού