Thumbnail
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Χανιώτικα Νέα"   200 με 300 ιερόδουλες έφτασαν στην Σούδα για να "καλυφθούν οι ανάγκες των αμερικανών ναυτών" που έφτασαν στα Χανιά με το αεροπλανοφόρο «“USS George H.W. Bush»

Γράφει ο Μάνια Τόντη

Μόλις 6.000 άτομα θα αποβιβαστούν από Αεροπλανοφόρο πλοίο GEORGE H.W. Bush.

Όπως αναφέρετε σε τοπικά μέσα δύο ναύτες του αμερικάνικου ναυτικού λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ πλακώθηκαν με τρεις Έλληνες.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως αναφέρει το flashnews.gr οι της αμερικάνικης βάσης βρίσκονται σε επικοινωνία με καταστηματάρχες των Χανίων και τους έχουν δώσει εντολή με το που παρατηρούν ένταση λόγω της μέθης των αμερικάνων ναυτών, αντί να καλούν την ελληνική αστυνομία να καλούν σε συγκεκριμένα τηλέφωνα την αστυνομία της βάσης για να τους μαζεύουν δίχως να προκαλείται επιπλέον θόρυβος. Μάλιστα, τους ενημέρωσαν ότι θα αποζημιώνουν για την όποια πρόκληση ζημιών.



Αφήστε τις ιερόδουλες ήσυχες και ασχοληθείτε με την Σούδα

Το θέμα είναι πως το νούμερο των ναυτών που κατέβηκε στην Σούδα αλλά και των γυναικών που κινητοποιήθηκε για να τους  ικανοποιήσει είναι εντυπωσιακό.

Είναι όμως η ουσία; Θα λέγαμε όχι, και γι' αυτό μας κάνει εντύπωση πως είναι και πρώτη είδηση σε διάφορα ΜΜΕ. Βέβαα η παρουσίαση της "ροζ πλευράς" είναι πιο γαργαλιστικό, υποβαθμίζοντας παράλληλα την σημασία του.

Η ουσία θα έλεγα η οποία δεν θα παίξει πουθενά, σε κανένα μεγάλο site και MME είναι ότι υπάρχει βάση της Σούδας, και πως οι Αμερικανοί αιματοκυλούν λαούς με ορμητήριο την Ελλάδα η οποία της έχει παραχωρήσει απλόχερα την δυνατότητα για αυτό το σκοπό.

Κινητοποίηση

Θυμίζουμε πως τη Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς στην πλατεία της Δημοτικής Αγορας   ενάντια στον ερχομό του αεροπλανοφορου Βush στα Χανιά. Μάλιστα, η Πρωτοβουλία αντίστασης.

"Η πολιτική της επίθεσης του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών (Ε.Ε. – ΔΝΤ) που εφαρμόζει συστηματικά και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, οδηγεί τις εργαζόμενες λαϊκές μάζες ολοένα σε πιο βαθειά φτώχεια, ανέχεια και εξαθλίωση.  Όσο και αν οι λαϊκές αντιστάσεις καθυστερούν ή έχουν ελλείμματα όταν ξεσπούν, δε θ’ αργήσουν ωστόσο να ξεσπάσουν ξανά και ξανά. Αυτό φαίνεται να το ξεχνούν οι ντόπιοι λακέδες του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης που θρασύτατα υποδέχονται κάθε τόσο στην πόλη μας τα τερατόπλοια του στόλου των φονιάδων των λαών. Ξεδιάντροπα πριν λίγες μέρες ο αντιπεριφερειάρχης Βουλγαράκης στη συνάντηση με τον Διοικητή της βάσης της Σούδας μίλησε για τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία" αναφέρει η ανακοίνωση

ιερο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα