Thumbnail
Ζάκυνθος

Ξυλοδαρμός του 22χρονου μέχρι θανάτου – Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση
Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού έξω από μπαρ στον Λαγανά της Ζακύνθου. Η έκθεση του ιατροδικαστή προκαλεί σοκ, καθώς μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο θάνατος του 22χρονου προήλθε από ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου, αφού χτυπήθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε σώμα και κεφάλι.
Σύμφωνα με ιατροδικαστή, το θύμα δεν πρόλαβε να φέρει αντίσταση, και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες, τους οποίους η αστυνομία εντόπισε από το υλικό κάμερας ασφαλείας διπλανού καταστήματος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Οι κατηγορούμενοι -ένας Έλληνας, έξι Σέρβοι και ένας ομοεθνής τους με βρετανικό διαβατήριο- δηλώνουν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετανοιωμένοι.

Γραπτή δήλωση εξέδωσε η οικογένεια του θύματος, ενώ ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, όπου φοιτούσε, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Κάτοικοι και φορείς του Λαγανά δηλώνουν ότι η κατάσταση τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ανεξέλεγκτη και πως η αστυνόμευση είναι ελλιπής, μετά και την απόφαση να κλείσει το ΑΤ Λαγανά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019: Αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: Γλέντι στήριξης για τα έξοδα δίκης του Β. Μορέλλα
«Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και τους εκπροσώπους μας», τονίζουν οι εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης
Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: Γλέντι στήριξης για τα έξοδα δίκης του Β. Μορέλλα