Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θέσεις εργασίας για 258 υπαλλήλους στο Υπ. Δικαιοσύνης


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Οκτώβριος, 2018 - 13:30 | Στην Κατηγορία:

Προσλήψεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Την σύσταση 258 οργανικών θέσεων με τροποποίηση του Οργανισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός  Μ. Καλογήρου.

Οι θέσεις αφορούν τις νέες φυλακές Δράμας στο Παρανέστι οι οποίες συστήθηκαν με ΠΔ το 2017 «για τις ανάγκες κράτησης καταδίκων στην Βόρεια Ελλάδα» αλλά δεν έχουν λειτουργήσει ακόμα

Όπως αναφέρεται στην τροπολογία, οι 258 θέσεις αφορούν επιστημονικό, διοικητικό, φυλακτικό, τεχνικό προσωπικό και προσωπικό εξωτερικής φύλαξης, που είναι αναγκαίο για να ξεκινήσει την λειτουργία του το σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ «παράλληλα προχωρά η ανέγερση των αναγκαίων κτιρίων».

Επίσης επανακαθορίζονται τα κριτήρια επιλογής προϊσταμένων. Με την αύξηση των οργανικών θέσεων προκαλείται ετήσια επιβάρυνση του Προϋπολογισμού κατά 3,7 εκατ. ευρώ.

Για να δείτε την κατανομή των θέσεων πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προκήρυξη για 9 προσλήψεις στο Υπ. Δικαιοσύνης

Θέσεις εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Προκήρυξη για 13 προσλήψεις στα Καταστήματα Κράτησης του Υπ. Δικαιοσύνης

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τις προσλήψεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Διαγωνισμός για 764 προσλήψεις στα Εφετεία από το Υπ. Δικαιοσύνης

Νέος διαγωνισμός για προσλήψεις από το Υπουργείο Δικαιοσύνης