Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσλήψεις για την πυροπροστασία στο δήμο Μαραθώνος


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιούλιος, 2018 - 14:23 | Στην Κατηγορία:

Θέσεις εργασίας για τη δασοπροστασία

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχιακών αναγκών δασοπυροπροστασίας-δασοπυρόσβεσης για την εξής κατά αριθμό ατόμων , ειδικότητα, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο ως κατωτέρω:

3 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δημοτικό Κατάστημα Μαραθώνα, οδός Οινόης 6 Τ.Κ. 190 07 Μαραθώνας καθώς και στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης, οδός Λ. Μαραθώνος 104 ΤΚ 19005 Νέα Μάκρη αρμόδιες κα Σαφρά Μαρία & κα Τσιέρη Παρασκευή, εντός προθεσμίας έξι (6) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προσλήψεις για την πυροπροστασία στο Δήμο Λέρου

Θέσεις εργασίας για την πυρασφάλεια

15 Προσλήψεις για την πυροπροστασία στο δήμο Παιανίας

Θέσεις εργασίας για την πυρασφάλεια

15 Προσλήψεις για την πυρασφάλεια στο δήμο Κατερίνης

Θέσεις εργασίας για την πυρασφάλεια