Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

8 Προσλήψεις μαγείρων και σερβιτόρων στο Δήμο Σαρωνικού


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 7 Αύγουστος, 2018 - 12:45 | Στην Κατηγορία:

Θέσεις εργασίας για σερβιτόρους και μάγειρες

Η Ανώνυµη Δηµοτική Μονοµετοχική Κατασκευαστική Εταιρεία Σαρωνικού, ύστερα από την 53/2018 απόφαση του Διοικητικού της Συµβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (Δίµηνης Διάρκειας), συνολικού αριθµού οκτώ (8) ατόµων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της, για τις εξής ειδικότητες, µε τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο

7 ΥΕ Βοηθών Σερβιτόρων

1 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη Δηµοτική Κοινότητα Αναβύσσου (Δ/νση Βασ. Κωνσταντίνου & Κρήτης, Τ.Κ. 19013, Ανάβυσσος Αττικής, τηλ. 2291041220 εσωτ. 365) και αρµόδια για την παραλαβή των αιτήσεων είναι η κ. Χαλκοδαίµων Αναστασία κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους εντός προθεσµίας πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της Ανώνυµης Δηµοτικής Μονοµετοχικής Κατασκευαστικής Εταιρείας Σαρωνικού, δηλαδή από Τρίτη 07/08/2018 µέχρι και Δευτέρα 13/08/2018.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

17 Προσλήψεις σερβιτόρων και μαγείρων στο δήμο Σαρωνικού

Θέσεις εργασίας για σερβιτόρους και μάγειρες

13 Προσλήψεις σερβιτόρων και μαγείρων στο δήμο Σαρωνικού

Θέσεις εργασίας για σερβιτόρους και μάγειρες

17 Προσλήψεις μαγείρων και σερβιτόρων στο δήμο Σαρωνικού

Θέσεις εργασίας για μάγειρες και σερβιτόρους