Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πρόσκληση για συμμετοχή στο 3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Νεολαίας στην Κολωνία


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιούνιος, 2018 - 16:54 | Στην Κατηγορία:

22-25 Οκτωβρίου 2018

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικογένειας, Τρίτης Ηλικίας, Γυναικών και Νεολαίας της Γερμανίας προβλέπεται η διοργάνωση του 3ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Νεολαίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κολωνία της Γερμανίας κατά το χρονικό διάστημα 22-25 Οκτωβρίου 2018.

Στον παρακάτω αναφερόμενο σύνδεσμο είναι αναρτημένη η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο παραπάνω Φόρουμ, η οποία απευθύνεται σε

εκπροσώπους οργανώσεων, συλλόγων νέων, αρχηγούς projects και Υouthworkers, σε εκπροσώπους δήμων και φορέων που δραστηριοποιούνται σε τοπικό επίπεδο για θέματα νεολαίας, ΜΚΟ νεολαίας, άτυπες ομάδες νέων, πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, ερευνητές στον τομέα της νεολαίας από την Ελλάδα και τη Γερμανία, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε ελληνογερμανικές συναντήσεις νέων.

H καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Ιουλίου 2018.

https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/3r...

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για αναλυτικές πληροφορίες στην παρακάτω διεύθυνση: http://erasmusplusyouth.gr/3ο-ελληνογερμανικό-φόρουμ-νεολαίας/


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα