Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσκλήσεις της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς σε διάλογο για τη Νεολαία


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μάιος, 2018 - 15:11 | Στην Κατηγορία:

Υπουργείο Παιδείας 

                                                    Πρόσκληση

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης προσκαλεί την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα Έλλη Παππά του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι,  νομικά και φυσικά πρόσωπα τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο της νεολαίας σε διάλογο για την ανάπτυξη του πλαισίου της εργασίας με νέους στην Ελλάδα (Youth Work).

 

Πρόσκληση  31 Μαίου 2018

 

Πρόσκληση

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει με θέμα την παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής «Νεολαία ΄17-΄27», η οποία εγκρίθηκε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΚΟΙ.Π.) στις 10 Μαΐου 2018.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η άμεση ενημέρωση των ίδιων των νέων και των οργανώσεών τους, καθώς και των φορέων που ασχολούνται με θέματα νεολαίας ή υποστηρίζουν τους νέους και η προετοιμασία της ατζέντας για τη διοργάνωση θεματικού συνεδρίου για τη Νέα Γενιά.

Στις εκδηλώσεις θα παρευρίσκονται ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου και η επιστημονική ομάδα σύνταξης της Στρατηγικής, προκειμένου να συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους το περιεχόμενό της,  καθώς και τα επόμενα βήματα για την υλοποίησή της.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 4 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη και ώρα 5.00 μ.μ.  στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης στο ισόγειο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1  και στις 6 Ιουνίου στην Αθήνα και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι.

Ευελπιστούμε στη συμμετοχή σας.

Ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης

Παυσανίας Παπαγεωργίου

 

Πρόσκληση 4 Ιουνίου 2018


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα