το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τα πιο χρήσιμα βιβλία για τους υποψηφίους για τις θέσεις των Διευθυντών


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιούνιος, 2017 - 22:50 | Στην Κατηγορία:

Οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες για διαδικασίες επιλογής των Διευθυντών

Από 22/6/2017 έως 18/7/2017  οι συνεντεύξεις των υποψηφίων ενώπιον των συμβουλίων επιλογής

Δύο μοναδικά βιβλία προσφέρει στους υποψηφίους η εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ που είναι αποτέλεσμα καρπός της εικοσαετούς και πλέον εμπειρίας και τεχνογνωσίας που έχει η εταιρεία σε θέματα σχολείων.

Το βιβλίο «Διευθυντής … σε Κρίση» είναι το ιδανικό για κάθε εκπαιδευτικό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που θέλει να γίνει Διευθυντής.

Περιλαμβάνει πάνω από 150 μελέτες περιπτώσεων σε πρακτικά θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Διευθυντής στην καθημερινότητα του σχολείου του. Με πρακτική ανάλυση πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Μελετήσαμε τα σχετικά βιβλία και ιστοσελίδες, αξιοποιήσαμε τις νομοθετικές γνώσεις των συμβούλων μας, αποταθήκαμε σε  δεκάδες έμπειρους διευθυντές σχολείων και προσθέσαμε … μεγάλη δόση εμπειρίας σε θέματα διοίκησης σχολείου.

•    Αν είστε ήδη διευθυντής θα βρείτε πρακτικές λύσεις και μια άλλη αντιμετώπιση σε θέματα που αντιμετωπίσατε ή θα αντιμετωπίσετε στο μέλλον.

•    Αν ετοιμάζεστε να θέσετε υποψηφιότητα για θέση στελέχους της εκπαίδευσης θα βρείτε συμπυκνωμένα καίριες απαντήσεις στα ερωτήματα που μπορούν να σας τεθούν.

Φυσικά το βιβλίο αυτό θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο σε οποιοδήποτε στέλεχος της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Αγγίζει πρακτικά θέματα της καθημερινότητας στο σχολείο, που συνήθως δεν γράφονται σε βιβλία και αξιοποιεί πρωτίστως αυτό που σίγουρα δεν διδάσκεται: ΤΗΝ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το δεύτερο βιβλίου του ΕΠΑΦΟΥ είναι «Εγχειρίδιο του καλού Διευθυντή», του οποίου η νέα έκδοση κυκλοφόρησε πριν δύο μήνες περίπου.

Περιέχει όλες τις ισχύουσες βασικές διατάξεις (Νόμους, Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις κ.λ.π.) ομαδοποιημένες σε κεφάλαια ανάλογα με το περιεχόμενό τους, που καλύπτουν όλα τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Διευθυντής ή Υποδιευθυντής στο Σχολείου. 

Εμπλουτίστε τη βιβλιοθήκη σας με το «Εγχειρίδιο του καλού Διευθυντή» που σε κάθε στιγμή στο σχολείο ή στο σπίτι θα γίνει ο πολύτιμος βοηθός σας για να ξεπεράσετε χωρίς κόπο και χρόνο κάθε πρόβλημα που ανακύπτει στη δουλειά σας.

 To «Εγχειρίδιο του καλού Διευθυντή» είναι αποδεδειγμένα ο πιο εύχρηστος οδηγός για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου. Η αναζήτηση των ισχυουσών εγκυκλίων γίνεται πλέον σε χρόνους που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να φανταστείτε όταν ψάχνατε στους ογκώδεις φακέλους του σχολείου σας που πολλές φορές δεν ήταν πλήρως ενημερωμένοι.

 Επιπλέον, στο τέλος του οδηγού, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εντύπων που χρησιμοποιούνται σχεδόν καθημερινά στο σχολείο. Τα υποδείγματα αυτά μπορούν να φωτοτυπηθούν, να συμπληρωθούν τα κενά με τα στοιχεία του δικού σας και να χρησιμοποιηθούν όποτε τα χρειάζεστε.

Αποκτήστε τα μόνα τους ή με την πολύ ελκυστική συνδυαστική προσφορά
 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κάθε πότε θα αξιολογούνται οι διευθυντές από εκπαιδευτικούς. Πως θα γίνονται και ποιες θα είναι οι βαθμολογίες

Κάθε χρόνο θα γίνεται η αξιολόγηση   Διευθυντών  σχολείων από τους υφισταμένους τους. Κάτι τέτοιο   θα ισχύσει  γενικά  για τα στελέχη της εκπαίδευσης .

Οι «δύο θητείες» αφήνουν έξω τους περισσότερους Διευθυντές από τις επόμενες κρίσεις

Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τους Διευθυντές

Υποδιευθυντές Σχολικών Μονάδων χωρίς τη γνώμη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Υποδιευθυντές Σχολικών Μονάδων χωρίς τη γνώμη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, προβλέπει το άρθρο 25 παρ.4. του νέου ν/σ
Συγκεκριμένα αναφέρει: