Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πάνω από 300 Μεταπτυχιακά στο Spoudase 2017 στην Τεχνόπολη - Κάνε αίτηση για υποτροφία


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μάρτιος, 2017 - 11:07 | Στην Κατηγορία:

Spoudase 2017: Η πρώτη έκθεση Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών έρχεται στην Τεχνόπολη

Στην πρώτη έκθεση για Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στις 24 και 25 Ιουνίου θα δωθούν υποτροφίες για Μεταπτυχιακά προγράμματα και e-learning σε διάφορους κλάδους από κορυφαία ελληνικά και κυπριακά πανεπιστήμια.

Πάνω από 400 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα θα συμμετέχουν στην Τεχνόπολη

Όπως αναφέρεται στην έκθεση Spoudase 2017 θα θοδούν και υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές που αφορούν και εκπαιδευτικούς.

Κάντε αίτηση για ενημέρωση και υποτροφία

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση των υποτροφιών θα πρέπει να κάνετε join στο event της έκθεσης καθώς και να εγγραφείτε στην σελίδα registration .

Υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, που ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις προοπτικές καριέρας τους με ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και θέλουν να εξερευνήσουν όλες τις επιλογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, θα έχουν τη δυνατότητα 24 & 25 Ιουνίου 2017 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων να συναντήσουν εκπροσώπους πανεπιστημίων και να λύσουν όλες τις απορίες τους.

Ο υποψήφιος θα μπορεί να βρει το προπτυχιακό και το μεταπτυχιακό που ταιριάζει στις ανάγκες του μιλώντας με εκπροσώπους από κορυφαία ελληνικά και κυπριακά πανεπιστήμια σε κάθε κλάδο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή την εβδομάδα θα αναρτηθούν οι πίνακες ειδικής αγωγής (Ενημέρωση)

Οι πίνακες ειδικής αγωγής θα αναρτηθούν αυτή την εβδομάδα που έρχεται

Τι ισχύει για τα Μεταπτυχιακά στην Ειδική Αγωγή, μοριοδότηση και προσλήψεις

Η μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή έχουν κερδίσει την καρδιά των εκπαιδευτικών και δικαιολογημένα λόγω της αυξημένης μοριοδότησης που παρέχουν η οποία συνεπάγεται με συντριπτικές πιθανότητες για πρόσληψη