Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πάνω από 300 Μεταπτυχιακά στο Spoudase 2017 στην Τεχνόπολη - Κάνε αίτηση για υποτροφία


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μάρτιος, 2017 - 11:07 | Στην Κατηγορία:

Spoudase 2017: Η πρώτη έκθεση Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών έρχεται στην Τεχνόπολη

Στην πρώτη έκθεση για Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στις 24 και 25 Ιουνίου θα δωθούν υποτροφίες για Μεταπτυχιακά προγράμματα και e-learning σε διάφορους κλάδους από κορυφαία ελληνικά και κυπριακά πανεπιστήμια.

Πάνω από 400 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα θα συμμετέχουν στην Τεχνόπολη

Όπως αναφέρεται στην έκθεση Spoudase 2017 θα θοδούν και υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές που αφορούν και εκπαιδευτικούς.

Κάντε αίτηση για ενημέρωση και υποτροφία

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση των υποτροφιών θα πρέπει να κάνετε join στο event της έκθεσης καθώς και να εγγραφείτε στην σελίδα registration .

Υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, που ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις προοπτικές καριέρας τους με ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και θέλουν να εξερευνήσουν όλες τις επιλογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, θα έχουν τη δυνατότητα 24 & 25 Ιουνίου 2017 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων να συναντήσουν εκπροσώπους πανεπιστημίων και να λύσουν όλες τις απορίες τους.

Ο υποψήφιος θα μπορεί να βρει το προπτυχιακό και το μεταπτυχιακό που ταιριάζει στις ανάγκες του μιλώντας με εκπροσώπους από κορυφαία ελληνικά και κυπριακά πανεπιστήμια σε κάθε κλάδο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η λίστα με τα καλύτερα και τα χειρότερα μεταπτυχιακά για το 2017

Η λίστα που πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να κάνετε Μεταπτυχιακό

Εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Εκδήλωση με αφορμή την 35η επέτειο από την ίδρυση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, πραγματοποιήθηκε στις 31.10.2017 στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του ΕΚΠΑ, παρουσία του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου, διακεκριμένων επιστημόνων που διατέλεσαν Πρόεδροι του ΟΑΣΠ ή στελέχωσαν τις Επιστημονικές Επιτροπές του Οργανισμού και πλήθους εκπροσώπων της Πολιτικής Προστασίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και πλήθους κόσμου.