το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πάτρα: Γονείς ζητούν την απομάκρυνση δασκάλας


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος, 2017 - 09:17 | Στην Κατηγορία:

Πάτρα

Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα είναι οι γονείς μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα τους, σχετικά με την απομάκρυνση από το σχολικό συγκρότημα εκπαιδευτικού.

Σήμερα το πρωί γονείς της έκτης τάξης, δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να μπουν στην τάξη. Για την κίνηση τους αυτή είχαν ενημερώσει σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τόσο τη Διευθύντρια του Σχολείου, όσο και τον Σχολικό Σύμβουλο από χθες, πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς.

Η παραμονή δασκάλας που την περασμένη χρονιά σύμφωνα με τις καταγγελίες γονέων και συναδέλφων της είχε επιδείξει αντιεκπαιδευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά, ήταν αυτό που προκάλεσε αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα γονέων.

Μάλιστα όπως είχε γράψει το tempo24.gr, η συγκεκριμένη δασκάλα είχε παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό.

Χθες οι γονείς των μαθητών που φέτος θα φοιτήσουν στην έκτη Δημοτικού, έχοντας πληροφορηθεί πως η εκπαιδευτικός θα παραμείνει στη  θέση και για ακόμα μια χρονιά θα «αναλάβει» τα παιδιά τους, προσήλθαν νωρίτερα στο σχολικό συγκρότημα και ενημέρωσαν τη νέα Διευθύντρια πως δεν θα επιτρέψουν στους μαθητές  να μπουν στην τάξη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι γονείς προ ημερών, έκαναν την πρόθεση τους γνωστή και στον σχολικό σύμβουλο.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Γιαννόπουλος, με δηλώσεις του στο tempo24.gr, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ως προς την διαχείριση του θέματος με σκοπό την εξεύρεση της χρυσής τομής.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρκετοί γονείς στην περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση, σκέφτονται ακόμη και την μετεγγραφή των παιδιών τους σε άλλα σχολικά συγκροτήματα.

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς πριν την λήξη της περυσινής σχολικής χρονιάς, απέστειλαν έγγραφο με αποδέκτη τον Υπουργό Παιδείας και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, με μοναδικό αίτημα την απομάκρυνση της εκπαιδευτικού από το σχολείο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα