Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα της Ιστορίας


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιούνιος, 2018 - 10:52 | Στην Κατηγορία:

Ιστορία - Πανελλαδικές

Οι μαθητές μπήκαν στις αίθουσες  για να εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Δείτε παρακάτω τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα της Ιστορίας

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Τα θέματα χαρακτηρίζονται κλιμακωτής δυσκολίας. Τα θέματα της Πρώτης Ομάδας είναι δυνατόν να απαντηθούν από την πλειονότητα των μαθητών. Χρειάζεται να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή  στην Δεύτερη Ομάδα  που αφορά στην ανάλυση των πηγών. 

ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πανελλαδικές: Αυτές είναι οι λύσεις στην Ιστορία

Οι μαθητές, υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων εξετάστηκαν σήμερα στην Ιστορία. Το alfavita.gr σας παρουσιάζει παρακάτω τις λύσεις στα θέματα της Ιστορίας που εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές στις Πανελλαδικές εξετάσεις

- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Πανελλαδικές - Πανελλήνιες: Oι βασικές εκτιμήσεις για την Ιστορία

Παρακάτω παρουσιάζουμε σε συνεργασία με το Φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ τις πρώτες εκτιμήσεις για το μάθημα της ιστορίας που εξετάστηκαν οι μαθητές ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σε λίγα λεπτά θα αναρτηθούν οι εκτιμήσεις