Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νίκη Κεραμέως: Αξιολόγηση παντού και για όλους τους εκπαιδευτικούς


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Μάρτιος, 2018 - 20:32 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρει η τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας

«Δήλωση για την κατάργηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών» Αθήνα, 17 Μαρτίου 2018 Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, σχετικά με την κατάργηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών στο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για το οποίο θα τοποθετηθούμε αναλυτικά το επόμενο διάστημα, η έννοια της αξιολόγησης βρίσκεται υπό διωγμόν.

Η αξιολόγηση, όπως είχε προβλεφθεί σε Προεδρικό Διάταγμα του 2013, επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, καταργείται, χωρίς να αντικαθίσταται από κάποιο άλλο σύστημα αξιολόγησης για τους εκπαιδευτικούς, τον βασικό δηλαδή παράγοντα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η αξιολόγηση όλων των κρίκων της εκπαιδευτικής αλυσίδας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος σε όλες του τις βαθμίδες. Αξιολόγηση παντού και για όλους. Για να επιβραβεύονται οι καλοί και να βελτιώνονται όλοι».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προς κατάργηση από τη ΝΔ ο νόμος για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης

Ν. Κεραμέως: Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής κομματικοποιημένα και ελεγχόμενα

Νίκη Κεραμέως σε Κώστα Γαβρόγλου: Θέλετε να αλώσετε την εκπαιδευτική διοίκηση από κομματικά στελέχη

Eπίθεση κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, εξαπέλυσε η τομεάρχης παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, κατά τη σημερινή συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής του Σχεδίου νόμου για τις Δομές Εκπαίδευσης.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ευτελίζετε την κοινοβουλευτική διαδικασία, ωστόσο αυτή τη φορά ξεπεράσατε τον εαυτό σας. Γιατί;