το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για την σεξουαλική παρενόχληση/κακοποίηση παιδιών στο 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουάριος, 2018 - 22:51 | Στην Κατηγορία:

Μια ξεχωριστή και πολυ σημαντική εκδήλωση πραγματοποιεί το 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής

Εκδήλωση με θέμα "Ο ρόλος μας στην πρόληψη της σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης παιδιών" θα πραγματοποιηθεί στο 1ο γυμνάσιο Καισαριανής

Στηρίζουμε και καλούμε όλους τους γονείς  στην εκδήλωση συζήτηση του σχολείου μας σε συνεργασία με "το χαμόγελο του παιδιού".
Σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά (ICMEC, 2013)   1 στα 7 κορίτσια και 1 στα 25 αγόρια θα κακοποιηθούν ή παρενοχληθούν σεξουαλικά μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Από αυτά τα παιδιά μόνο το 1 από τα 3 θα το επικοινωνήσει στους γονείς του. 

​Στόχος της συγκεκριμένης ομιλίας είναι να ενημερωθούν οι γονείς για το φαινόμενο και να δοθούν απλές συμβουλές που μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους για να τα θωρακίσουν απέναντι σε αυτό τον κίνδυνο.

Δείτε παρακάτω την αφίσα


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχοι Καισαριανής-Χαϊδαρίου: Η εξίσωση φασισμού-κομμουνισμού συνιστά αθώωση του φασισμού

Mε αφορμή την άρνηση της κυβέρνησης να συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο στο Ταλίν

"Το Τελευταίο Σημείωμα" - Η νέα ταινία του Π.Βούλγαρη με θέμα την εκτέλεση 400 κομμουνιστών στην Καισαριανή [video]

Τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχημένη και πολυβραβευμένη «Μικρά Αγγλία», ο Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης των μεγάλων και αγαπημένων από τον κόσμο κινηματογραφικών επιτυχιών «Νύφες», «Ψυχή Βαθιά», «Η Φανέλα με το 9», «Πέτρινα Χρόνια» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Το Τελευταίο Σημείωμα».