Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μέσα στους επόμενους μήνες ανακοινώνεται το νέο εξεταστικό σύστημα


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 5 Ιούλιος, 2018 - 10:23 | Στην Κατηγορία:

Εισαγωγή στην τριτοβάθμια

Το νέο εξεταστικό σύστημα θα γίνει γνωστό πριν από την νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τόνισε ο υπουργός Παιδείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. Ο Κώστας Γαβρόγλου, αναφέρθηκε και στις μετεγγραφές φοιτητών και έκανε μια αποτίμηση του ενός χρόνου εφαρμογής του νέου νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αναφορικά με το νέο σύστημα εισαγωγής της τριτοβάθμιας εξέτασης ο υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για ένα δύσκολο και περίπλοκο θέμα. Σε κάθε περίπτωση θα εφαρμοστεί από το 2020 και θα ανακοινωθεί πριν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Σκοπός είναι η αναβάθμιση του Λυκείου αλλά και της εκπαιδευτικής διαδικασίας, τόνισε ακόμη μία φορά ο Κώστας Γαβρόγλου. Σχετικά με τις μετεγγραφές, είπε ότι έγινε δεκτό το 88% των αιτημάτων των φοιτητών που έχουν αδέρφια τα οποία σπουδάζουν σε άλλη πόλη. Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι αυτός ο νόμος θα ισχύσει και για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα