Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μέχρι τον Ιούνιο παραμένουν στις θέσεις τους οι διευθυντές σχολείων με εκπρόθεσμες αιτήσεις


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μάρτιος, 2018 - 16:51 | Στην Κατηγορία:

Διευθυντές σχολείων Δ.Ε της Λάρισας

 

Μέχρι και τέλη Ιουνίου θα παραμείνουν στις θέσεις τους οι έξι διευθυντές σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, κατά της απόφασης ανάκλησης της τοποθέτησής τους στα σχολεία, από την περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Ελένη Αναστασοπούλου. 

Την εν μέρει αναστολή της ανάκλησής τους, από τις διευθυντικές τους θέσεις, αποκλειστικά μέχρι και τις 30-6-2018, αποφάσισε χθες το Διοικητικό Εφετείο Λάρισας, επί της αίτησης αναστολής των διευθυντών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, γεγονός που σημαίνει ότι από 1- 7-2018, επανέρχεται σε ισχύ η απόφασης της περιφερειακής διευθύντριας Εκπαίδευσης, για αποχώρησή τους. 

Πάντως, σύμφωνα με τον δικηγόρο των διευθυντών, μέσα στον Ιούνιο ορίστηκε δικάσιμος για την αίτηση ακύρωσης της ανάκλησης τοποθέτησής των.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα