Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μειωμένο εισιτήριο και για τους φοιτητές που κάνουν δεύτερο πτυχίο


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιούνιος, 2017 - 19:49 | Στην Κατηγορία:

Τι ανέφερε ο Κώστας Γαβρόγλου

Με μειωμένο εισιτήριο θα μετακινούνται περίπου 20.000 φοιτητές που φοιτούν για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου, από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη, διευκρινίζοντας παράλληλα πως αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για τους φοιτητές του ΕΑΠ.

Ο Κώστας Γαβρόγλου ανέφερε ότι στους φοιτητές δεύτερου πτυχίου (μέσω κατατακτηρίων) ήδη έχει ικανοποιηθεί το αίτημα που υπήρχε για δωρεάν συγγράμματα, ενώ τόνισε πως καθυστέρησε η διευθέτηση της έκπτωσης της μετακίνησης τους με τα δημόσια ΜΜΜ, καθώς έπρεπε να υπάρξουν επαναδιαπραγματεύσεις των συμβάσεων που έχει κάνει το Υπουργείο Παιδείας με αυτούς τους φορείς μεταφοράς.

Αυτή η διαπραγμάτευση ολοκληρώνεται και πρόσθεσε πως την επόμενη χρονιά και οι φοιτητές αυτοί θα έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν και να πάρουν το σχετικό πάσο ώστε να έχουν έκπτωση στις μετακινήσεις τους.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα