Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αιτήσεις για το Δωρεάν Σεμινάριο της Google "Grow Greek Tourism Online" στο Spoudase 2017


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιούνιος, 2017 - 23:32 | Στην Κατηγορία:

Λίγες θέσεις ανοικτές ακόμα

Στις 24 και 25 Ιουνίου ξεκινάει το πρώτο Φεστιβάλ Σπουδών στην Ελλάδα  "Spoudase 2017" στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στο Φεστιβάλ πάνω από 650 Μεταπτυχιακά, Προπτυχιακά, Σεμινάρια και E-learning από 25 Δημόσια Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Ιδρύματα και Κολέγια.

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται Δωρεάν Workshops και σεμινάρια και τις δύο ημέρες. 

Το Grow Greek Tourism Online ανοίγει τον «χορό» των Σεμιναρίων την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ στις 11 το πρωί.

Το Grow Greek Tourism Online είναι μία πρωτοβουλία της Google υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Παιδείας και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). 

Οι ενότητες που θα πραγματοποιηθούν και μπορείτε να παρακολουθήσετε Δωρεάν είναι:

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

•    11:00-12:00 | Grow Greek Tourism Online: Συμβουλές για ένα καλύτερο website & παρουσία στις μηχανές αναζήτησης (ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ)
•    12:15-13:15 | Grow Greek Tourism Online: Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης & πως τις χρησιμοποιούμε (ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ)
•    13:30-14:30 | Grow Greek Tourism Online: Social Media & πως καταλαβαίνουμε τους επισκέπτες μας από τα Web Analytics (ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ)

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

*Ανεξάρτητα από τις δεξιότητες ή το επίπεδο γνώσης που έχετε, η ψηφιακή πλατφόρμα Grow Greek Tourism Online φιλοδοξεί να σας βοηθήσει μέσα από online trainings αλλά και 3ωρα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πως να φτιάξεις σωστά το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σου

Συνέντευξη με τις Αμαλία Αναστάσογλου και Πέπη Μαριόλη, συνεργάτιδες του Εργαστηρίου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής «Μιχάλης Κασσωτάκης» του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Δωρεάν Μαθήματα Digital Marketing και προγραμματισμού στο Νιάρχος (ΚΠΣΙΝ)

To Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανάμεσα στα σεμινάρια και τα δρώμενα που πραγματοποιεί είναι τα παρακάτω:

Εισαγωγή στον Κώδικα: Παίζοντας με τον κώδικα

ΑΝΤ1 MediaLab: Μάθετε τα πάντα για τα Νέα Μέσα από κορυφαίους digital & social media specialists

Με εισηγητές  τους πλέον καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου του Digital ξεκινά τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου το σύγχρονο πρόγραμμα εκπαίδευσης του ANT1 MediaLab πάνω στα Nέα Mέσα.