Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ιωάννινα: Κλειστά και αύριο Πέμπτη τα σχολεία


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 22:24 | Στην Κατηγορία:

Ιωάννινα

Όλα τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν και αύριο Πέμπτη 12/1/2017, όπως αποφασίστηκε έπειτα από συνεννόηση της Δημοτικής Αρχής με τους διευθυντές της Εκπαίδευσης, όπου ελήφθησαν υπόψη και οι επίσημες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ώρες

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Βεβήλωσαν με ναζιστικά σύμβολα το εβραϊκό νεκροταφείο Ιωαννίνων [pics]

Ο μάρτυρας ασχολείται με τις βαρβαρότητες που διέπραξε κατά την Κατοχή ο γερμανικός στρατός στα Ιωάννινα, ενώ έχει καταθέσει σχετικό φάκελο τόσο στη Βουλή όσο και σε γερμανική Εισαγγελία, τεκμηριώνοντας τα εγκλήματα των ναζί σε σχέση με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Εγκαίνια της Ιόνιας Οδού: Αθήνα-Ιωάννινα σε 3,5 ώρες

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λίγο έξω από τα Ιωάννινα, τα επίσημα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού, του αυτοκινητοδρόμου που αναμένεται να αναβαθμίσει τις αστικές και εμπορευματικές μεταφορές της χώρας, αυξάνοντας την ασφάλεια των οδηγών και μειώνοντας γεωμετρικά τις χρονοαποστάσεις.

Ο «Χάτσικο» των Ιωαννίνων - Κάθεται ακούνητος στο μνήμα του αφεντικού του [pics]

Μια πολύ συγκινητική ιστορία, για τους φιλόζωους και όχι μόνο, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια γυναίκα από τα Ιωάννινα