Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσλήψεις διδασκόντων στο Παιδαγωγικό τμήμα ειδικής αγωγής στην Θεσσαλία


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιανουάριος, 2018 - 12:51 | Στην Κατηγορία:

Συμβάσεις εργασίας για διδάσκοντες στην Θεσσαλία

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενδιαφέρεται για την πρόσληψη διδασκόντων, κατόχων διδακτορικού διπλώματος, επιστημόνων αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, με εθνική και διεθνής αναγνώριση του έργου (στις περιπτώσεις γνωστικού αντικειμένου εξαιρετικής και αδιαμφισβήτητης ιδιαιτερότητας, για τα οποία δεν είναι δυνατή ή συνήθης η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής κατά τους κανόνες της οικείας τέχνης ή επιστήμης), με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση, υπό την αίρεση ότι θα διατεθούν οι αντίστοιχες πιστώσεις, για τη διεξαγωγή διδακτικού, επιστημονικού και οργανωτικού έργου.

Η θέσεις αφορούν το εξής τμήμα:
- Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, στα τηλ. 2421074800 & 2421074876, (Αρμόδια κ. Μπαλαμπάνη Ευανθία).

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα