Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προκήρυξη για 29 προσλήψεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Οκτώβριος, 2018 - 14:55 | Στην Κατηγορία:

Θέσεις εργασίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών - ΕΛΚΕ σύμφωνα με την από 03/10/2018 Απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού περί έγκρισης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ», το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προτίθεται να συνάψει συμβάσεις έργου με εξειδικευμένο προσωπικό από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τη λήξη του έργου, με δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης σε περίπτωση παράτασης του έργου, για την υλοποίηση 5 Εργαστηρίων Αρχαίου Δράματος στη Θήβα και Χαλκίδα καθώς και 4 παραστάσεων Αρχαίου Δράματος στη Θήβα, Χαλκίδα, Ερέτρια και Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ στο 210-9201514 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-15.00

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα