Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Επιστολή της προέδρου του τμ. Βιοιατρικών Επιστημών του Παν. Δυτ. Αττικής


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μάιος, 2018 - 16:07 | Στην Κατηγορία:

Διαβάστε παρακάτω την ανοικτή επιστολή της προέδρου του τμήματος, κας Παναγιώτας Τσόλκα

Η πρόεδρος του τμήματος Βιοιατρικών Επιστημών του Παν. Δυτ. Αττικής και αναπληρώτρια καθηγήτρια Παναγιώτη Τσόλκα έστειλε ανοικτή επιστολή σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν το νεοσύστατο τμήμα και τις αποφάσεις της Διοικούσας επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε σχέση με αυτό.

Το νεοσύστατο τμήμα των βιοϊατρικών Επιστημών (Biomedical Sciences), της σχολής επιστημών υγείας και πρόνοιας, του Παν.Δυτικής Αττικής, δημιουργήθηκε από τη συνέργεια - συγχώνευση των πρώην τμημάτων 1) αισθητικής και κοσμητολογίας 2) ακτονιλογίας και ακτινοθεραπείας 3) Ιατρικών εργαστηρίων 4) οδοντικής τεχνολογίας 5) οπτικής και οπτομετρίας, της σχολής επαγγελμάτων υγείας και πρόνειας, του ΤΕΙ Αθήνας.

Οι συνελεύσεις του τμήματος  βιοϊατρικών Επιστημών στις 28-3-19 και στις 21-5-18, εισηγήθηηκαν προς τη διοικούσα επιτροπή του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής την δημιουργία πέντε κατευθύνσεων οι οποίες αντιστοιχούν στα πέντε προαναφερθέντα τμήματα ώστε να εξασφαλίζουν την επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών σύμφωνα με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο των πρώην τμημάτων.

Δείτε τη συνέχεια της επιστολής


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Οι θέσεις της Σχολής Μηχανικών του Παν.Δυτ.Αττικής για την επιτακτική ανάγκη 5ετούς κύκλου Σπουδών

Εάν το ΠΑ.Δ.Α. παραμείνει το μοναδικό εν Ελλάδι Πανεπιστήμιο με αποκλειστικά 4ετή κύκλο για τους αποφοίτους μηχανικούς του, τότε – προφανώς – αυτοί οι μηχανικοί δεν θα δύνανται ποτέ να έχουν όλο το εύρος επαγγελματικών δικαιωμάτων

Πέθανε ο καθηγητής του Παν.Δυτικής Αττικής, Περικλής Λύτρας

"Έφυγε" ξαφνικά ο πρώτην αντιπρύτανης του ΤΕΙ Αθήνας