Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ενημερωτικό του Myschool για το μητρώο / φάκελο μαθητών σχολικών μονάδων και υπόμνηση για εμπιστευτικότητα


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 2 Σεπτέμβριος, 2017 - 23:11 | Στην Κατηγορία:

Myschool

Ενημερωτικό του Myschool για το μητρώο / φάκελο μαθητών σχολικών μονάδων και υπόμνηση για εμπιστευτικότητα

Καλή σχολική χρονιά!

Η τελευταία αναβάθμιση του myschool ενεργοποίησε τη λειτουργικότητα πλήρους πρόσβασης στα δεδομένα μητρώου/φακέλου των μαθητών των σχολικών μονάδων.

Παρακαλούμε, προχωρήστε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες.

Σας καλούμε δε, να ακολουθείτε πιστά τους όρους χρήσης και εμπιστευτικότητας του συστήματος, και σας υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα τηρεί απαρέγκλιτα τις επιταγές της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα μαθητών και εκπαιδευτικών Στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ -> Αναθέσεις Μαθημάτων σε Εκπαιδευτικούς, για να εμφανίζεται πλέον το όνομα ενός παρόντα εκπαιδευτικού στο σχετικό μενού θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν συμπληρωθεί στη συγκεκριμένη τοποθέτησή του (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ -> Τοποθετήσεις εργαζομένων στο φορέα μου) τα ακόλουθα 2 πεδία στα Στοιχεία Πράξης Ανάληψης: Αριθμός και Ημ/νία Ανάληψης


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα