Thumbnail
Υπό δημοσίευση σε ΦΕΚ

Προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης αναμένεται η τροπολογία σχετικά με την αξιολόγηση μαθητών Γενικού Λυκείου.

Όπως ακόμη γίνεται γνωστό, ο μέσος όρος για την απόλυση των μαθητών της Γ΄ τάξης Ημερησίου ΓΕΛ και της Δ΄ τάξης Εσπερινού ΓΕΛ θα πρέπει να είναι τουλάχιστον εννέα και πέντε δέκατα (9,5)

Η τροπολογία έχει ως εξής:

«Οι παρ. 2, 3, 4 και 5 του άρθρου 26 του π.δ. 46/2016 (Α΄ 74) αντικαθίστανται ως εξής: «2. Για την απόλυση των μαθητών της Γ΄ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) και της Δ΄ τάξης Εσπερινού ΓΕΛ απαιτείται γενικός Μ.Ο. τουλάχιστον εννέα και πέντε δέκατα (9,5), ο οποίος προκύπτει:

α) για τη Γ΄ τάξη Ημερησίου ΓΕΛ από τον Μ.Ο. των βαθμών ετήσιας επίδοσης του μαθητή όλων των γραπτώς και μη γραπτώς εξεταζόμενων μαθημάτων, με εξαίρεση το μάθημα της Φυσικής Αγωγής,

β) για τη Δ΄ τάξη Εσπερινού ΓΕΛ από τον Μ.Ο. των βαθμών ετήσιας επίδοσης του μαθητή όλων των γραπτώς και μη γραπτώς εξεταζόμενων μαθημάτων. 

Δείτε αναλυτικά την τροπολογία ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
Τι εννοούσαν πραγματικά οι αρχαίοι όταν έλεγαν τη φράση και γιατί παραμένει επίκαιρη μέχρι σήμερα.
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
ψάρια
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή
Οι ειδικοί προειδοποιούν – Δες ποια ψάρια να αποφεύγεις και ποια μπορείς να τρως χωρίς φόβο
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή