το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά κανονικά, με 20.000 αναπληρωτές και μόνιμους διορισμούς σε βάθος τριετίας


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 6 Αύγουστος, 2017 - 09:49 | Στην Κατηγορία:

Συνέντευξη του υπουργού Παιδείας

Συνέντευξη στη Real News έδωσε σήμερα Κυριακή ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στη συνέντευξή του δήλωσε ότι φέτος τα σχολεία θα ξεκινήσουν ομαλά, όπως είναι το αυτονόητο δηλαδή.
Ήδη από πέρυσι τα σχολεία δούλεψαν κανονικά και από την αρχή της σχολικής χρονιάς και φέτος η εικόνα θα είναι ακόμη καλύτερη.
Έχει εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των σχολείων από την πρώτη κιόλας ημέρα.
Συγκεκριμένα είπε ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να πειστεί ότι αν γίνεται συστηματική δουλειά και είμαστε μακριά από μικροσυμφέροντα θα λειτουργούν κανονικά τα σχολεία.

Θα προσληφθούν 20.000 αναπληρωτές τη νέα σχολική χρονιά. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, από τους 165.000 εκπαιδευτικούς θα προσληφθουν οι 20.000.

Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι ο διορισμός των εκπαιδευτικών, ο μόνιμος διορισμός. Οι θεσμοί έχουν αναγνωρίσει την αναγκαιότητα των μόνιμων διορισμών και προγραμματίζεται ένας σημαντικός αριθμός διορισμών μέσα στην επόμενη τριετία, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Κώστα Γαβρόγλου.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα