Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Eκδρομές σχολείων και συλλόγων γονέων ΔΩΡΕΑΝ στο 2o Spoudase Festival


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Μάρτιος, 2018 - 00:48 | Στην Κατηγορία:

Οργανώστε σχολική εκδρομή στο 2ο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς για την επιμόρφωση, την τεχνολογια και τη καινοτομία

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα (με ελεύθερη είσοδο) που επιστρέφει φέτος στην Τεχνόπολη 19 και 20 Μαϊο 2018 είναι το κατάλληλο μέρος για να πραγματοποιήσουν μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου ομαδική εκδρομή είτε μέσω της σχολικής μονάδας που ανήκουν είτε μέσω ενός συλλόγου γονέων και να έρθουν σε επαφή με τον πλούτο των επιμορφωτικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων απ'όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Το 2ο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο event για την επιμόρφωση, την Καινοτομία και την Τεχνολογία, φιλοξενεί 350 εκθέτες και ανάμεσα τους Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα, Ιδρύματα, Σχολικές Μονάδες, Μουσεία, Κολέγια, Φορείς Επιμόρφωσης, Επιστημονικές και Εκπαιδευτικές ενώσεις, Εταιρείες Τεχνολογίας, Καινοτόμες Startups 

Οι μαθητές αρχικά θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να έρθουν σε επαφή με τα δεκάδες διαδραστικά εκθέματα που θα παρουσιάζουν σχολικές μονάδες - εκθέτες στο Φεστιβάλ στην ειδική κατηγορία "Κι όμως Κινείται".

Οι μαθητές θα γνωρίσουν  το περίφημο δορυφόρο που έχουν δημιουργήσει οι μαθητές από το Μαράσλειο, θα πραγματοποιήσουν μαθηματικά παιχνίδια με τους μαθητές των Αρσακείων και πειράματα στις Φυσικές Επιστήμες, θα δουν βιονικό χέρι και αναπαράσταση πηνίου του Τέσλα από το 1ο ΕΠΑΛ - ΕΚ Πύργου, την μακέτα "Πράσινη Πόλη" για την διαχείριση της πράσινης ενέργειας του 3ου Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής και πολλά άλλα εκθέματα από 150 σχολεία που θα συμμετέχουν απ'όλη την Ελλάδα.

Θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη τεχνολογία VR δωρεάν μέσω του VR PROJECT

Οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλα τα δημόσια Πανεπιστήμια και να ενημερωθούν για τα προπτυχιακά τους προγράμματα!

Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ, Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλές για το Μηχανογραφικό

Οι μαθητές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν παράλληλα  ΔΩΡΕΑΝ Ψυχομετρικά Τεστ, Δωρεάν Επαγγελματικό Προσανατολισμό και να λάβουν δωρεάν συμβουλές για το Μηχανογραφικό, από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και επιστήμονες του ΕΚΠΑ.

Οι μαθητές μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, θα γνωρίσουν τα εκθέματα πάνω στην Καινοτομία και την Τεχνολογία των Πανεπιστημίων και των Ιδρυμάτων όπως το όχημα Πυρφόρος των φοιτητών του ΕΜΠ ή τηφόρμουλα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κάθε ημέρα η διοργάνωση ανακοινώνει και ένα έκθεμα από ένα πανεπιστήμιο, σχολείο ή Ίδρυμα και Ινστιτούτο.

Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες και Workshops από καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλους ειδικούς πάνω σε επιστημονικά και Τεχνολογικά Θέματα, πάνω στις θετικές και θεωρητικές Επιστήμες. Θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αγώνες ρητορικής.

Οι μαθητές μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, θα γνωρίσουν  εκθέματα πάνω στην καινοτομία και την Τεχνολογία των Πανεπιστημίων και των Ιδρυμάτων όπως το όχημα Πυρφόρος των φοιτητών του ΕΜΠ ή την φόρμουλα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Θα μπορούν να συμμετέχουν στο θερινό σχολείο του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά ή στο θερινό σχολείο των Αρσακείων Σχολείων και να λάβουν βεβαιώσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρες προγραμματισμένων σχολικών επισκέψεων :
Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαϊου 2018
Ώρες επισκέψεων : 09.00-19.00
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Για οργανωμένες επισκέψεις σχολείων, επικοινωνήστε μαζί μας :
EMAIL: [email protected]
ΤΗΛ: +30 6947774995 | +30 6945621314 | +30 6998326748

Ή αλλιώς συμπληρώστε τη φόρμα και ένας υπεύθυνος από το τμήμα οργάνωσης εκδρομών του φεστιβάλ θα επικοινωνήσει μαζί σας


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλο αφιέρωμα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Τα πάντα για τα τμήματα και τα Μεταπτυχιακά του

Ποιο είναι το 3ο μεγαλύτερο και νεοσύστατο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας - Πού θα το γνωρίσετε;

Εκπληκτικό! Γνωρίστε τους Έλληνες μαθητές που "ταξιδεύουν στο χρόνο" με την βοήθεια της Ρομποτικής

Εκπληκτικά εκθέματα παρουσιάζονται το 2ο Spoudase Festival από Πανεπιστήμια και Σχολεία απ'όλη την Ελλάδα - Είσοδος Ελεύθερη αλλά η εγγραφή εδώ και εδώ απαραίτητη

Η Σιβιτανίδειος για 2η συνεχή χρονιά στο Spoudase Festival στη Τεχνόπολη

Το 2ο Spoudase Festival 350 φορείς από την Τριτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Η Σιβιτανίδειος σχολή συμμετέχει στην ένθετη κατηγορία "Κι όμως Κινείταi"

Νέα Παιδεία: Μάσκες εικονικής πραγματικότητας, αυτοκίνητο υδρογόνου και προβολείς ολογραμμάτων στο 2ο Spoudase Festival

Μάσκες εικονικής πραγματικότητας, αυτοκίνητο υδρογόνου, ρομποτική, Arduino, drones, raspberry pi και πολλά άλλα