Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Eκδρομές σχολείων και συλλόγων γονέων ΔΩΡΕΑΝ στο 2o Spoudase Festival


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Μάρτιος, 2018 - 00:48 | Στην Κατηγορία:

Οργανώστε σχολική εκδρομή στο 2ο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς για την επιμόρφωση, την τεχνολογια και τη καινοτομία

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα (με ελεύθερη είσοδο) που επιστρέφει φέτος στην Τεχνόπολη 19 και 20 Μαϊου 2018 είναι το κατάλληλο μέρος για να πραγματοποιήσουν μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου ομαδική εκδρομή είτε μέσω της σχολικής μονάδας που ανήκουν είτε μέσω ενός συλλόγου γονέων και να έρθουν σε επαφή με τον πλούτο των επιμορφωτικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων απ'όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Το 2ο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο event για την επιμόρφωση, την Καινοτομία και την Τεχνολογία, φιλοξενεί 350 εκθέτες και ανάμεσα τους Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα, Ιδρύματα, Σχολικές Μονάδες, Μουσεία, Κολέγια, Φορείς Επιμόρφωσης, Επιστημονικές και Εκπαιδευτικές ενώσεις, Εταιρείες Τεχνολογίας, Καινοτόμες Startups 

Οι μαθητές αρχικά θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να έρθουν σε επαφή με τα δεκάδες διαδραστικά εκθέματα που θα παρουσιάζουν σχολικές μονάδες - εκθέτες στο Φεστιβάλ στην ειδική κατηγορία "Κι όμως Κινείται".

Οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλα τα δημόσια Πανεπιστήμια και να ενημερωθούν για τα προπτυχιακά τους προγράμματα!

Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ, Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλές για το Μηχανογραφικό, συνεδρία για διαχείριση άγχους εξετάσεων κ.α.

Οι μαθητές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν παράλληλα  ΔΩΡΕΑΝ Ψυχομετρικά Τεστ, Δωρεάν Επαγγελματικό Προσανατολισμό και να λάβουν δωρεάν συμβουλές για το Μηχανογραφικό, από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και επιστήμονες του ΕΚΠΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρες προγραμματισμένων σχολικών επισκέψεων :
Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαϊου 2018
Ώρες επισκέψεων : 09.00-19.00
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Για οργανωμένες επισκέψεις σχολείων, επικοινωνήστε μαζί μας :
EMAIL: [email protected]
ΤΗΛ: +30 6947774995 | +30 6945621314 | +30 6998326748

Ή αλλιώς συμπληρώστε τη φόρμα και ένας υπεύθυνος από το τμήμα οργάνωσης εκδρομών του φεστιβάλ θα επικοινωνήσει μαζί σας


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Το Παν.Αιγαίου στο Spoudase Festival: Η ομιλία του καθηγητή Γ.Χαραλαμπίδη

"Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Καινοτομία και δράσεις επιχειρηματικότητας", ομιλία του Γ.Χαραλαμπίδη

Τι πραγματικά ισχύει με το GDPR και τι πρέπει να γνωρίζετε

Εκδήλωση του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Παν.Πειραιά στο Spoudase Festival 2018

Φωτογραφικό Αφιέρωμα: Οι δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival

Φωτορεπορτάζ από τις δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival 2018

2ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής και 1ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου: Καθηγητές και μαθητές με μεράκι, φαντασία και όρεξη!

Ένα περίπτερο κόσμημα, χειροποίητο από τους μαθητές και τους καθηγητές του, ποδήλατα από ξύλο και άλλα εκπληκτικά εκθέματα παρουσίασαν τα δύο ΕΠΑΛ στο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της ΓΓ Νέας Γενιάς και Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής!