Thumbnail
Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας

Να δουν τρία γραπτά τους έναντι 50€ και περισσότερα από τρία έναντι 80€ μπορούν οι συμμετέχοντες των Πανελλαδικών, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που στάλθηκε σε όλες της Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων που επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους στις Πανελλαδικές υποβάλλονται από τους ίδιους ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους κάθε χρόνο αποκλειστικά από 1 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπάγεται το σχολείο, στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των εξεταζόμενων μαθημάτων.

Μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο υποχρεωτικά εκδίδεται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή του e-Παραβόλου στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων».

Το παράβολο ορίστηκε στα 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών γραπτών δοκιμίων και στα 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών γραπτών δοκιμίων.

Οι υποψήφιοι λαμβάνουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων με επίδειξη σε φωτοτυπία, ενώ δεν προβλέπεται η χορήγηση αντιγράφων.

Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου στη Διεύθυνση που υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα ανακοινώνεται από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις ανάλογα με τον αριθμό των γραπτών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

giransi
Η χειμερινή συνήθεια που ταλαιπωρεί το δέρμα του προσώπου
Σύμφωνα με ειδικούς της αισθητικής ιατρικής, αυτή η καθημερινή πρακτική μπορεί να λειτουργεί εις βάρος της επιδερμίδας, επιταχύνοντας τα σημάδια...
Η χειμερινή συνήθεια που ταλαιπωρεί το δέρμα του προσώπου
pesek
Εκπαιδευτικοί: Μεγάλη εκδήλωση της ΠΕΣΕΚ για το μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Γενάρη 2026, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα)
Εκπαιδευτικοί: Μεγάλη εκδήλωση της ΠΕΣΕΚ για το μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης
Αναστασία Αθήνη
Αναστασία Αθήνη: Πέθανε η γυναίκα που χαστούκισε τη Δήμητρα Λιάνη το 1997
Έφυγε από τη ζωή η Αναστασία Αθήνη: Η γυναίκα που «σημάδεψε» την εγχώρια πολιτική σκηνή με το ιστορικό χαστούκι στη Δήμητρα Λιάνη
Αναστασία Αθήνη: Πέθανε η γυναίκα που χαστούκισε τη Δήμητρα Λιάνη το 1997