Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διάκριση για τα σχολεία της Νέας Σμύρνης: Πρωτοστατούν στην ανταποδοτική ανακύκλωση


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουάριος, 2018 - 22:22 | Στην Κατηγορία:

Μαθητές από όλη την Ελλάδα από την Αθήνα έως τη Ρόδο, από τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα έως την Ύδρα και την Αστυπάλαια συμμετείχαν στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ανακύκλωσαν πάνω από 2.000.000 συσκευασίες.Στην 6η θέση οι μαθητές του 1ου Λυκείου Νέας Σμύρνης που κατάφεραν να συγκεντρώσουν 74.000 συσκευασίες, σημαντική ήταν επίσης η συμμετοχή του 8ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου Νέας Σμύρνης.

Για μια ακόμη φορά μαθητές από σχολεία όλης της χώρας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και ανακύκλωσαν εκατομμύρια πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες στα ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ από 1/10 έως 20/12/2017. 

''Η ενεργή συμμετοχή των μαθητών στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ αποτελεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα για την περιβαλλοντική εκπαίδευση της νέας γενιάς.'' επισημαίνει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Νέας Σμύρνης, Κρικρής Γιώργος.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η Νέα Σμύρνη πρωτοπορεί πανευρωπαϊκά στην περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Ανακύκλωση

Ο δήμος της Νέας Σμύρνης πιστεύει πως τα παιδιά και το περιβάλλον είναι το μέλλον του κόσμου, και το αποδεικνύει έμπρακτα καθώς δημιουργεί το 1ο στην Ευρώπη κινητό "Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης".

Τι είναι το sparkSquare που επιστρέφει δριμύτερο στη Νέα Σμύρνη

Το SparkSquare επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη στις 25 Φεβρουαρίου στο χώρο εκδηλώσεων του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης. Παρακάτω ο Γιώργος Κρικής μας εξηγεί δημοτικός σύμβουλος της πόλης, μας εξηγεί περί τίνος πρόκειται!

To SparkSquare ...επιστρέφει στο ΔΙΕΚ Ν. Σμύρνης