Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Απίστευτη καταγγελία γονέα που θέλησε να γράψει το παιδί του στο σχολείο


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 16:44 | Στην Κατηγορία:

Χανιά

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε γονέας που ξεκίνησε τις διαδικασίες εγγραφής του παιδιού στου σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας στα Χανιά, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ του ζητήθηκαν χρήματα για τον σκοπό αυτό!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Flashnews.gr, επαγγελματίας στον χώρο των λογιστικών εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο γονέας δεν θυμόταν τους κωδικούς του taxisnet που απαιτούνται για τις εγγραφές στα σχολεία και έτσι ζήτησε  ποσό της τάξεως των 30-40 ευρώ για να εγγράψει τον μαθητή!

Η καταγγελία θορύβησε ιδιαίτερα την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών δήμου Χανίων και τη Διεύθυνση Β' βαθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών δήμου Χανιων ενημερώνει τους γονείς με την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Χανίων πληροφορήθηκε ότι δυστυχώς γίνεται εγγραφή σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας έναντι αμοιβής. Σας πληροφορούμε ότι τόσο εμείς στη Ένωση όσο και οι Διευθυντές των σχολείων καθώς επίσης και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων είμαστε απόλυτα πρόθυμοι να βοηθήσουμε εντελώς δωρεάν οποιονδήποτε γονέα επιθυμεί να εγγραψή το παιδί του στο Λύκειο (ΓΕΛ- ΕΠΑΛ)."


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα