Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα για τις αιτήσεις στην Επιμόρφωση Β1 Επιπέδου ΤΠΕ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος, 2018 - 22:21 | Στην Κατηγορία:

Του Φίλιππου Ευαγγέλου, Αιρετού ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου

Αιτήσεις για την Επιμόρφωση Β1 ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΤΠΕ) από 20 έως 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - Αναλυτικές Οδηγίες βήμα – βήμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Έχουν δικαίωμα συμμετοχής και όσες/οι δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Α΄ ΕΠΙΠΕΔΟ

Βγήκε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα e-pimorfosi.cti.gr/ που αναφέρει ότι οι αιτήσεις για την επιμόρφωση Β1 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ξεκίνησαν από 20 έως 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στις 16.00 (Α’ φάση υποβολής αιτήσεων και κατανομής των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης με διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης)

Στη συνέχεια, στη Β΄ φάση και πιο συγκεκριμένα στις ημερομηνίες από 1 έως 5 Οκτωβρίου 2018 στις 16.00 θα γίνει δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων Α’ Φάσης και Β’ Φάση υποβολής και επικαιροποίησης αιτήσεων από εκπαιδευτικούς που δεν κληρώθηκαν σε προγράμματα που υλοποιούνται ή νέους ενδιαφερομένους, με σκοπό τη συμπλήρωση προγραμμάτων που δεν έλαβαν τον απαιτούμενο αριθμό αιτήσεων για να υλοποιηθούν και την εν γένει συμπλήρωση κενών θέσεων, με σειρά χρονικής προτεραιότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ:

κατ’ εξαίρεση στην επικείμενη περίοδο επιμόρφωσης Β1 έχουν δικαίωμα συμμετοχής εκπαιδευτικοί ΟΛΩΝ των κλάδων και ειδικοτήτων που ΔΕΝ έχουν διεξέλθει τη διαδικασία πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: η επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ (Εισαγωγική επιμόρφωση για την εκπαιδευτική αξιοποίηση ΤΠΕ) απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ΟΛΩΝ των ΚΛΑΔΩΝ και ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (περιλαμβανομένων των υπηρετούντων ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ) & σ’ αυτούς, όπως προαναφέρθηκε, που ΔΕΝ έχουν πιστοποιηθεί στο Α΄ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΈΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: τα μαθήματα προβλέπεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, και να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιανουαρίου 2019.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Με ιδιαίτερη εκτίμηση – Ευαγγέλου Φίλιππος

*Δάσκαλος – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου με τη ΔΑΚΕ/ΠΕ​


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα