Thumbnail
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών - δηλώστε ενδιαφέρον για αμοιβαία μετάθεση

To alfavita.gr όπως κάθε χρόνο αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς που θέλουν αμοιβαία μετάθεση να έρθουν σε συνεννόηση μεταξύ τους. Η όλη προσπάθεια δεν είναι επίσημη από το υπουργείο παιδείας και οι συνεννοήσεις θα γίνονται μεταξύ των εκπαιδευτικών. Επίσημα αιτήσεις για αμοιβαίες μεταθέσεις γίνονται επί 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για μια αμοιβαία μετάθεση πατήστε το κουμπί "Εκδηλώστε ενδιαφέρον" που βρίσκεται τέρμα δεξία σε κάθε γραμμή. Για να δείτε αν κάποιος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγγελία σας πατήστε στην καρτέλα "η αγγελία μου".

Δείτε εδώ την εγκύκλιο μεταθέσεων εκπαιδευτικών Δ.Ε. 2016-2017

Δείτε εδώ την εγκύκλιο μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. 2016-2017

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον για αμοιβαία μετάθεση

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.jpg
Θρήνος: "Έφυγε" από τη ζωή η εκπαιδευτικός Ιωάννα Κωστάκη σε ηλικία μόλος 43 ετών
Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Ιωάννας Κωστάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών. 
Θρήνος: "Έφυγε" από τη ζωή η εκπαιδευτικός Ιωάννα Κωστάκη σε ηλικία μόλος 43 ετών
κοτο
Φτερούγες κοτόπουλου: Συνταγή στο air fryer με μέλι και σουσάμι
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ορεκτικό ή για ένα ελαφρύ γεύμα. Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε λίγο τριμμένο κόκκινο πιπέρι στη σάλτσα
Φτερούγες κοτόπουλου: Συνταγή στο air fryer με μέλι και σουσάμι