Σύλλογος ΠΕ η Αθηνά

Όλοι και όλες στην κινητοποίηση  στο Υπουργείο Παιδείας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΗ, 13.ΟΟ

MAZIKOI MΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ- ΤΩΡΑ!

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ

Ο σύλλογος Αθηνά, όπως και άλλοι σύλλογοι, έχει κηρύξει από καιρό 3ωρη στάση εργασίας (στο τέλος της πρωινής και στην αρχή της απογευματινής ζώνης) αλλά και όσες επιπλέον ώρες χρειαστούν για τη μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση όλων των μελών του. Μετά την κήρυξη 3ωρης στάσης και από τη ΔΟΕ, επανακηρύσσει, επιπλέον της τρίωρης στάσης, 1-3 ώρες στάση εργασίας στο διδακτικό ωράριο κάθε συναδέλφου για να δοθεί και η δυνατότητα απεργιακής ολοήμερης απουσίας από το σχολείο/νηπιαγωγείο.

Συμμετέχουμε, επίσης, την Παρασκευή 2Μάρτη στις 5μμ, στο Παιδαγωγικό Αθήνας, στη συνέλευση αγώνα των πρωτοβάθμιων εκπαιδευτικών σωματείων, επιτροπών αγώνα, συλλόγων και συλλογικοτήτων, για την οργάνωση, την παραπέρα πορεία και κλιμάκωση της δράσης σχετικά με την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης και του δικαιώματος στη σταθερή και μόνιμη δουλειά.  Να είμαστε και εκεί όλες και όλοι.

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ !

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ