Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ευδήλου: Ενάντια στην υποβάθμιση των σχολείων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος, 2017 - 17:07 | Στην Κατηγορία:

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ευδήλου

Ο Σύλλογος Γονέων &Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ευδήλου συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα του Συλλόγου Γονέων Δ.Σ. Φούρνων και των γονέων της Χρυσομηλιάς ενάντια στην υποβάθμιση των σχολείων τους (από 6θέσιο σε 4θέσιο και υποχρεωτική μετακίνηση του δασκάλου της Χρυσομηλιάς). Σε  ένα ακριτικό νησί με δεκάδες προβλήματα και ελλείψεις στην υγεία, την συγκοινωνία, την απασχόληση, δεν χωράνε περαιτέρω περικοπές στην παιδεία. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε συρρίκνωση του πληθυσμού ενός ήδη απομονωμένου νησιού μας. Στεκόμαστε απέναντι σε τέτοιες πολιτικές που μοναδικό σκοπό έχουν την εξοικονόμηση πόρων για ένα ανύπαρκτο χρέος  που σίγουρα δεν έχουμε δημιουργήσει εμείς και τα παιδιά μας.

Ζητάμε να παραμείνει το σχολείο Φούρνων εξαθέσιο, να επιστρέψει ο δάσκαλος στη Χρυσομηλιά και να στελεχωθούν όλα τα σχολεία των Φούρνων με το απαραίτητο προσωπικό και σε ειδικότητες. Γιατί όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια δικαιώματα ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Το Δ.Σ.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.