Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΠΕΣΣ: Σχετικά με τη συνάντηση με το ΔΣ της ΟΛΜΕ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 7 Δεκέμβριος, 2017 - 09:57 | Στην Κατηγορία:

ΠΕΣΣ

Στο πλαίσιο των επαφών  της ΠΕΣΣ με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες  την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε   συνάντηση με το ΔΣ της ΟΛΜΕ. Αντικείμενο  της συνάντησης εργασίας  αποτέλεσε η Πρόταση του Υπουργείου σχετικά με τις Δομές Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού Έργου.

Στη  συζήτηση, που έγινε σε συναινετικό  κλίμα, εκτέθηκαν εκατέρωθεν οι απόψεις και διαπιστώθηκε ότι στο  σημαντικό και πολύπλοκο  ζήτημα που αφορά  στην υποστήριξη  του εκπαιδευτικού έργου υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά σημεία.  Επιπρόσθετα, τονίστηκε η ανάγκη συνέχισης του διαλόγου  με στόχο την ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών,  ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη περίοδο, για τη βελτιστοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη στήριξη των εκπαιδευτικών.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα