Thumbnail
ΟΛΜΕ

Καμιά απόλυση. Αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, λαμβάνοντας υπόψη  την ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. της ΠΟΕ – ΟΤΑ για  συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου, εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ  εκτίμησε ότι η τροπολογία, όπως κατατέθηκε στη Βουλή από το Υπουργείο Εσωτερικών  και παρά  τις όποιες «βελτιωτικές» προτάσεις κατέθεσε ο Πρωθυπουργός, δεν διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των συμβασιούχων που εργάζονται σήμερα στους Ο.Τ.Α. καθώς και το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των Υπηρεσιών Καθαριότητας.

Το πρόβλημα μας αφορά όλους. Κάθε χρόνο και στο χώρο της εκπαίδευσης ζούμε τις χιλιάδες απολύσεις  συναδέλφων αναπληρωτών, την πολιτική των περικοπών και της χρόνιας αδιοριστίας.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στα πλαίσια της ανακοίνωσης της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εκπαιδευτικούς να δώσουν το “παρών” στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου. 

Τη συγκεκριμένη ημέρα η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει ήδη προκηρύξει νέα Γενική 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στους ΟΤΑ. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει κηρύξει Παναττική στάση εργασίας την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας όλων των υπηρεσιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos_4.jpg
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Ένας σοβαρός παράγοντας κινδύνου για βαριές παθήσεις του εγκεφάλου
Σύγχρονες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά και τον εγκέφαλο.
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Ένας σοβαρός παράγοντας κινδύνου για βαριές παθήσεις του εγκεφάλου
βουλη
Ξεκινά η Συνταγματική Αναθεώρηση με ατζέντα την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Μονιμότητα και ιδιωτικά πανεπιστήμια: μεταρρύθμιση ή μετατόπιση ευθυνών;
Ξεκινά η Συνταγματική Αναθεώρηση με ατζέντα την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια